Bekijk het webinar: Ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt in 2024

Op donderdag 3 oktober gaven wij tijdens Webinar Week van Werf& het webinar ‘Ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt’. Hierin namen we onze volgers mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Heb je het webinar gemist of wil je hem nog een keer kijken? Bekijk hem dan hieronder.

Vacaturetrends, pullfactoren en skills

Tijdens het webinar namen we de kijkers mee in wat zich de afgelopen maanden afspeelde op de Nederlandse arbeidsmarkt. We lieten de ontwikkeling in het aantal vacatures zien, toonden functietitels waarnaar de vraag het hardst is gestegen en deelden hoe skills kunnen helpen in zowel het werving- als matchingproces. Het was een druk en geslaagd evenement, waar we positief op terugkijken. Bekijk het webinar hier: 

Meer weten?

Jobdigger biedt arbeidsmarktdata in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Deze data wordt continu geüpdatet en is altijd toegankelijk voor gebruikers van Jobdigger. Vind de nieuwste vacatures en maak gebruik van markt-, bedrijfs- en doelgroepanalyses. Meer weten of een gratis en vrijblijvende demo aanvragen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan ook onze LinkedIn-pagina.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!