Partnership tussen Carerix en Jobdigger verhoogt de kwaliteit van leadgeneratie binnen de recruitmentsector

Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, is een partnership aangegaan met Jobdigger waarbij onze data is geïntegreerd binnen het Carerix-platform. Hierdoor kunnen recruiters binnen de voor hen vertrouwde Carerix-omgeving kwalitatief hoogstaande leads genereren. Dankzij de integratie is het kopiëren van gegevens verleden tijd, wat de kans op fouten vermindert en bovendien een tijdsbesparing oplevert voor de recruiters. Zij hebben met één druk op de knop een compleet, nauwkeurig en actueel vacatureoverzicht, verrijkt met contactgegevens en zonder dubbele vacatures.

“Terwijl andere bronnen, zoals Google, maar een deel van de online vacaturemarkt blootleggen, bieden wij met Jobdigger de meest complete, nauwkeurige en actuele oplossing voor arbeidsbemiddelaars die op zoek zijn naar leads”, aldus Björn Hijmans, oprichter en mede-eigenaar van Jobdigger. “Dankzij de integratie in Carerix kunnen recruiters in Jobdigger eenvoudig belangrijke leads vinden en vervolgens de rest van het lead-traject oppakken.”

“Voor Carerix heeft de samenwerking met Jobdigger belangrijke toegevoegde waarde”, stelt Reinald Snik, CEO van Carerix. “Jobdigger geeft inzicht in de volledige Nederlandse online arbeidsmarkt. Het stelt onze klanten in staat om proactief in te spelen op de arbeidsvraag met de inzet van Big Data en analysemogelijkheden.”

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Specifieke vragen over onze data geïntegreerd in Carerix? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Carerix.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!