Nieuwsbrief: Volg en analyseer bedrijven

Mis geen enkele vacature meer

Heb je wel eens een vacature gemist van een bestaande klant of prospect waarvan je weet dat ze altijd interessante vacatures plaatsen? Met de nieuwe functionaliteit van Jobdigger kun je dit voorkomen. Het is nu namelijk mogelijk om je bestaande klanten en interessante prospects geautomatiseerd te volgen en elke ochtend een update te ontvangen, zonder zelf op zoek te hoeven gaan. Zo creëer je extra kansen bij je klanten en benader je prospects goed geïnformeerd.

Ga goed voorbereid bij een bedrijf op bezoek

Bedrijven die je met Jobdigger volgt, kun je nu ook met een paar muisklikken tot in detail analyseren. Toch indrukwekkend als je bij je eerste contact meer weet te vertellen over de geplaatste vacatures dan degene die tegenover je zit! Met Jobdigger krijg je inzicht in de meest geplaatste vacatures, zie je in één oogopslag onder welke handelsnamen het bedrijf vacatures plaatst, waar het adverteert, welke opleidingen het vraagt en welke salarissen het biedt. Ook kun je actuele openstaande vacatures van het bedrijf in een handig overzicht opvragen. Om je te helpen hebben we een instructievideo gemaakt, waarin je alles nog eens kunt rustig bekijken.

Nieuwe klanten

We hebben het afgelopen kwartaal weer een aantal nieuwe klanten verwelkomd, zoals Volante UitzendbureauIntro PersoneelRadboud UMCViaScholtenPersonatoPandionITStichting Arbeidsparticipatie en Timing Uitzendbureau. Timing Uitzendbureau was bijvoorbeeld op zoek naar een totale integratie van haar datastromen. Dit heeft geleid tot een mooie koppeling van Jobdigger-data, eigen informatie van Timing en bestaande datastromen van het CBS en het UWV. Elke werknemer van Timing kan nu niet alleen inzicht krijgen in openstaande vacatures, maar kan ook uitgebreide analyses maken van de arbeidsmarkt, bedrijven bekijken met veel geplaatste vacatures en inzicht verkrijgen in de kenmerken van de doelgroep.

Jobdigger zelf gratis proberen?

Je kunt Jobdigger op verschillende manieren gebruiken. Sommige van onze klanten gebruiken Jobdigger intensief en totaal geïntegreerd in hun bestaande datastromen. Hierbij zorgen wij dat onze data aangepast is voor dagelijks gebruik. Maar wist je dat we ook al een browsergebaseerde versie van Jobdigger aanbieden in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement? En dat al vanaf €39,95 per maand! Eerst proberen? Ook dat kan. Meld je nu aan via onze site en probeer Jobdigger twee weken gratis.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!